Stockholm

Medan övriga tollarsverige var på årets tollarspecial var jag i Stockholm och roade mig :). Hann med ett besök på Skansen, Gröna Lund, Se otäcka hungriga hajar och titta i affärer. Det var väldigt trevligt och även om det var ett år sedan Vanja och jag såg varandra sist så känns det ändå som om vi umgåtts varje dag de sista 100 åren 🙂

Igår var jag nere en sväng hos Therese och Patrik. Även om vi bor 3 minuter ifrån varandra träffas vi alldeles försällan. Nu var ju Melanie där med Mocca och jag var ju tvungen att hälsa på både henne och vovven. Jätteroligt, både Mocca och Teo låter som små grisar när de pratar med varandra.. men Teos favvo är fortfarande Charlie.  Han älskar att leka med honom men han gillar inte när han blir omsprungen, då skäller han till precis som han gör med River och Sanja om de kommer före honom.. Han ska vara snabbast.. thats it! 🙂

Vi hann med en skön lite promenad innan det var sängdax och Teo fick springa av sig lite. Han är verkligen enkel att ha att göra med när man är ute på promenad, kommer direkt när man ropar och går fint i kopplet om jag säger till honom. Så det blev tjejerna som rastade killarna.. Charlie, Chayton, Mocca och Teo..:)

team1klein

Melanie & Mocca
Bild lånad från Melanies blogg : 22/06/2009