Mölle

Nu har jag haft en hel veckas semester efter att jag har jobbat en vecka mellan tidigare semester.. Denna gången blev resmålet Mölle som ligger i Skåne och är ett underbart ställe med vacker natur och vacker utsikt från Bergen över Havet…

 

Jag hade givetvis kameran med mig och tog lite bilder och vissa blev mindre lyckade och andra betydligt bättre…  Dagarna var av blandad kompott, regn, sol, blåst och stjärnklart utan vind. Mysigast var nog när vi klättrade i bergen, gick på stigar och varvade vatten med glass. Så mycket som jag rörde mig under denna veckan har jag inte rört på mig på flera flera år… det var så skönt!

ljung maskros vaderkvarn

Så när veckan var slut var jag helt och fullt nöjd över hur den hade varit. Med mig hade jag  ca 300 bilder som skulle kontrolleras och redigeras.. oftast blir det ju lite blandade bilder och kanske inte så många bilder som man bara kan lägga upp påfotosidan men jag har fått några bilder som jag gillade och jag hoppas att jag kan få bra kritik på dem och kanske få lite tips på hur jag skulle ta dem ännu bättre…

 

Nu har iallafall jobbet börjat igen och vardagen har tagit tag i våra liv… River börja får ordning på sina rutiner igen och snart kommer skolan börja för Johan. River har haft sån himla lyx och inte varit hemma själv något sen Johan fick sommarlov i Juni. Det har bara blivit någon timme hit eller dit… så när han sen kommer vara själv i tre timmar (vilket kanske inte är så mycket egentligen) kommer det bli en tråkig överraskning för honom…  men det klarar han, det vet vi ju…