Hundkurser i Nose Work, Tävlingslydnad & Vardagskurser

Nu är det dags att boka in vårens kurser!

Under våren erbjuder vi kurser i Karlskrona & Upplands Väsby.
Fram tills Alla Hjärtans Dag får du också en hundmassage i priset när du har betalt din kursplats, vi vill ju våra hundar det bästa vi kan!

Jag erbjuder kurser dagtid, kvällstid och vissa helger. Jag tränar endast med mjuka, individanpassade metoder där hunden är i fokus och belönas för sitt arbete. För mig är det viktigt att du som hundägare och din hund är nöjda när ni går från mina kurser men det är även viktigt att ni kommer hem med ny kunskap som hjälper er i vardagen med er hund.

Just nu under våren har vi kurser både i Karlskrona & Upplands Väsby, därför finns båda städerna under varje sport. Leta under den stad du vill gå kurs i och meddela mig om du önskar en kurs som inte finns uppe just nu. Kanske är det spår, någon annan temakurs eller massagekurs som du önskar.

Den nyaste grenen är Nose Work, som fullständigt exploderat i Sverige. Här kan du gå en prova på kurs om du är osäker, annars så har jag även en grundkurs i doften eukalyptus.

Nedan hittar du vilka kurser som är aktuella just nu. Välkommen!

NOSE WORK
Du hittar en grundkurs i Nose Work under dagtid i Upplands Väsby och en prova på Nose Work i Karlskrona under våren.

TÄVLINGSLYDNAD
Under våren erbjuder vi två stycken temakurser (FrittFölj/Följsamhet & Startklass) i Karlskrona och en längre grundkurs i detaljträning för Startklass i Upplands Väsby.

VALP- & VARDAGSLYDNAD
Under våren kommer det finnas kurser både dagtid och kvällstid. Flera har önskat grundkurser för vuxna hundar under dagtid, därav har jag nu en blandning. Välj vilken som passar dig och din hund. Vi har endast kurser i den här kategorin i Upplands Väsby.

HUNDMASSAGE
Fram t.o.m. 14/2 (alla hjärtans dag) ingår det en hundmassage (värde 300 kr) när du betalt din kursplats.

För anmälan, maila dina & din hunds uppgifter till klickahunden@gmail.com