Hunddagis i Karlskrona

Jag hade en dröm..

i November 2011 startade jag upp Klicka Hunden med tanken att jag vill arbeta med helheten när det gäller hund. Jag ville bygga upp mitt företag på glädje, trygghet och engagemang. Jag var besviken över hur kursverksamheten fungerade på mitt dåvarande närliggande område och jag ville göra en förändring. Många hundägare höll fortfarande på med den gamla inlärningsmetoden där de slet och skrek åt hundarna, jag ville visa att det gick på ett annat sätt. Jag ville ha samhörighet, engegemang och kunskap i mina kurser. Kvalite med mjuka, trevliga inlärningstekniker, så att när husse och matte lämnar mina kurser, skulle de ha en bra magkänsla.

Åren har gått och jag har haft föreläsningar, yrkesutbildningar och hundägarutbildningar. Jag har varit lärare för olika naturbruksgymnasier och jag har haft utbildningar i friskvård, första hjälpen, rallylydnad, lydnad, bruks, kantarell, vardagslydnad och mitt sista skötebarn Nose Worken. Nu är dags att ta nästa steg. Nu är det dags för att skapa hela den där drömmen om “mitt egna hundcenter” i miniformat. I kombination med hundkurser är nummer ett mot drömmen att öppna ett hunddagis.

Först ut är hunddagis i Karlskrona.

Jag kommer förhoppningsvis i början på året 2019 att kunna erbjuda hunddagisplatser. På mitt hunddagis är alla hundar välkomna, oavsett kön, ålder eller lynne. Mitt mål är att det ska vara harmoniska små grupper, där hundarna är med noga eftertanke utvalda för att passa i varandras sällskap. Deras lynnen måste passa ihop, storlek och förmågan att vistas med övriga hundar i sitt egna rum.

Skulle du vara intresserad av en plats på mitt hunddagis, så kan du redan nu göra en intresseanmälan nedan.
I första skedet kommer det endast att finnas små rum för hundarna att vistas i. Det kommer inom någon månad efter öppning också finnas “delad bur” och “enskilda burar”.

Lokalen är inte bestämd än, vilket gör det omöjligt i nuläget att säga var den är. Det kan röra sig om inne på Trossö, Lyckeby, Spandelstorp, Hässlegården, Lösen, Öljersjö, Torskors, Backabo eller ut längs med NKT Arena området, Gullberna, Marieberg eller Mariedal. Någonstans runt omkring dessa områden kommer förhoppningsvis en lokal att dyka upp.

Vill du göra den här resan med mig och vill du ha din hund på mitt hunddagis. Då ber jag dig fylla i den här intresseanmälan nedan. Välkommen med din intresseanmälan.

Intresseanmälan för hunddagisplats i Karlskrona

Hundägaren

För- och Efternamn

Fullständig adress + postort

Dubbelkolla att din email stämmer

Dubbelkolla att ditt nummer stämmer

fler hundar från samma familj och som redan känner varandra

Skriv hundens fullständiga namn här


Hunden

vad hunden heter på köpeavtalet.

klicka på pilen längst till höger i rutan (när du håller muspekaren över) så får du upp en kalender.

Vid flera raser, skriv alla och gärna procentsats om information finns.


Innanför pälsen

Är din hund rädd för något?

Bits din hund? Är den ilsk mot något?

Biter t.ex. din hund sönder saker när den blir orolig

har din hund några allergier

Står på klisterlappen ihop med vaccinationen

Gillar den att vara själv, har den ont eller skador någonstans.

Dagisplatsen

Dagiset är under planering, planeras startas under våren/sommaren 2019. Mer exakt öppningsdatum kommer så fort jag vet mera.

i början kommer endast rum att finnas tillgängligt. Välj de alternativ som passar dig. Välj alla om det inte spelar någon roll.

Heltid=4-5 dagar i veckan Halvtid=2-3 dagar i veckan Deltid=1 dag i veckan


Prel. prisuppgifter

mer info om exakt pris kommer när lokalen presenteras.

Det kommer inte finnas någon kölista till dagiset, utan jag kommer att sätta ihop grupperna efter hur hundarna är som individer. Vissa hundar funkar inte ihop och andra kan älska varandra lite för mycket. Målet är en harmonisk grupp. Jag kommer inte blanda tikar och hanar i samma rum eller boxar. Läs på klickahunden.se/gdpr hur jag behandlar dina personuppgifter