Alla hundkurser

Det ska vara givande att gå på hundkurser! Jag utbildar dig som hundförare att förstå, förmedla och intergrera med din hund. Jag tror på att om du blir nöjd och få ökad kunskap, kommer du få en mer harmonisk tillvaro med din hund och livet blir lite enklare. Hos mig får du hela din verktygslåda fylld med övningar, tillvägagångssätt och olika tekniker att ha med dig i framtiden.


Det ska vara enkelt att ha hund!

Att gå kurs och inspireras är en underbar känsla. Känslan av att man är på rätt spår och att man samtidigt njuter tillsammans gör inlärningen så mycket trevligare och snabbare! Jag tror inte direkt på en specifik metod men använder mig alltid av belöningsbaserad träning. Det innebär att jag förstärker de beteenden jag önskar istället för att bestraffa de beteenden jag inte vill ha. Genom att hela tiden vara noga med att se vad jag VILL istället för vad jag inte vill, får jag en effektiv träning med ett gott resultat. Om hunden gör oönskade beteenden  tar jag reda på orsaken och arbetar bort dem med en åter igen belöningsbaserad träning.


Små grupper

Jag tror inte på att ha för många hundar på en och samma kurs. Jag vill lära känna dig och din hund, se er och kunna hjälpa er. Jag har aldrig fler än 6 hundar på en kurs, oftast 4-5 hundar per kurs, allt för att du ska bli sedd och få den utbildning du betalar för. Hunden är en del av familjen och självklart får alla familjemedlemmar följa med på kursen! Det spelar ingen roll om du går en specifik kurs, har du fått en liten knut på ett annat bekymmer hjälper jag så klart till. Det kan handla om något fysiskt, psykiskt eller ett annat problem du har med din hund. Går du kurs för Klicka Hunden får du alltid den hjälp du behöver och vill du hellre få rekommendationer till andra instruktörer kan jag även hjälpa dig med det. Klicka Hunden tar emot alla hundar, oavsett ras, ålder och kön!


Instruktören

Det är jag själv som leder alla kurser. Jag har arbetat som utbildad instruktör sedan 2008. Jag älskar själv tävlingslydnad och anser mig nog mest utbildad inom den sporten men har även ett extra stort hjärta för Nose Worken. Min specialism inom hund är ändå hundbeteenden. Att analysera, förstå och förmedla är det som gör det här yrket spännande. Läs mer om mina utbildningar och fortbildningar här.


Facebook

Hjälp hela tiden, under, efter och mellan kurserna som du går kurs får du alltid hjälp om du behöver fråga något eller vill få träningsinspiration. Allt det här hittar du i kursdeltagargruppensom är i facebook. Där får du gärna gå med efter du har gått en kurs eller privatlektion hos Klicka Hunden. På facebook sidan står allt nyheter från Klicka hunden


Sveriges Hundföretagare - Klicka Hunden


Klicka Hunden är stolt med i Sveriges Hundföretagare. Läs mer om organisationen här och vad den står för.


Nedan visas alla kurser hos Klicka Hunden!


SAKNAR DU NÅGON KURS ELLER ÄR DET FULLBOKAT?

Skicka gärna ett intressemail till klickahunden@gmail.com så hör jag av mig så fort jag lagt upp nya kurser.

SWISH – betalning
Betala gärna din kursavgift via swish, 


123 560 59 85


Priset är inkl. administrationsavgift & hallhyra

Kom ihåg att skriva ditt ordernummer alt. fakturanummer.