Alla hundkurser hos Klicka Hunden | Karlskrona

Det ska vara givande att gå på hundkurser! Jag utbildar dig som hundförare att förstå, förmedla och intergrera med din hund. Jag tror på att om du blir nöjd och få ökad kunskap, kommer du få en mer harmonisk tillvaro med din hund och livet blir lite enklare. Hos mig får du hela din verktygslåda fylld med övningar, tillvägagångssätt och olika tekniker att ha med dig i framtiden.

Det ska vara enkelt att ha hund!

Att gå kurs och inspireras är en underbar känsla. Känslan av att man är på rätt spår och att man samtidigt njuter tillsammans gör inlärningen så mycket trevligare och snabbare! Jag tror inte direkt på en specifik metod men använder mig alltid av belöningsbaserad träning. Det innebär att jag förstärker de beteenden jag önskar istället för att bestraffa de beteenden jag inte vill ha. Genom att hela tiden vara noga med att se vad jag VILL istället för vad jag inte vill, får jag en effektiv träning med ett gott resultat. Om hunden gör oönskade beteenden  tar jag reda på orsaken och arbetar bort dem med en åter igen belöningsbaserad träning.

Små grupper för en närmare kontakt.

Jag tror inte på att ha för många hundar på en och samma kurs. Jag vill lära känna dig och din hund, se er och kunna hjälpa er. Jag har aldrig fler än 6 stycken hundar på en kurs, oftast 4-5 hundar per kurs, allt för att du ska bli sedd och få den utbildning du betalar för men även för att din hund skall hinna få den återhämtning den behöver mellan övningarna. Hunden är en del av familjen och självklart får alla familjemedlemmar följa med på kursen! Det spelar ingen roll om du går en specifik kurs, har du fått en liten knut på ett annat bekymmer hjälper jag så klart till. Det kan handla om något fysiskt, psykiskt eller ett annat problem du har med din hund. Går du kurs för Klicka Hunden får du alltid den hjälp du behöver och vill du hellre få rekommendationer till andra instruktörer kan jag även hjälpa dig med det. Klicka Hunden tar emot alla hundar, oavsett ras, ålder och kön!

Bli proffs på att umgås med din hund!

Det är jag själv som instruerar i alla kurser. Jag har arbetat som utbildad instruktör sedan 2008. Jag älskar själv tävlingslydnad och anser mig nog mest utbildad inom den sporten men har även ett extra stort hjärta för Nose Worken. Min specialism inom hund är ändå hundbeteenden. Att analysera, förstå och förmedla är det som gör det här yrket spännande. Läs mer om mina utbildningar och fortbildningar här.

Nedan visas aktuella kurser hos Klicka Hunden sorterat efter startdatum!


Facebook - för snabb kontakt.

Du som går kurs hos mig får du alltid hjälp om du behöver fråga något eller vill få träningsinspiration.Jag finns här för frågor, funderingar eller om du bara vill prata hund.  Allt det här hittar du i kursdeltagargruppen som är i facebook. Där får du gärna gå med efter du har gått en kurs eller privatlektion hos Klicka Hunden. På Klicka Hundens facebooksida står alla nyheter från Klicka hunden.

 

Recensioner för Klicka Hunden

Privatlektioner & Nose Work
Thess har hjälpt mig mer än någon annan tränare att förstå både min hund och mig själv som förare!! Alltid positiv och motiverande, även när matte är urkorkad!! Varmaste rekommendationer!
by Tina

Sveriges Hundföretagare - Klicka Hunden

Klicka Hunden är stolt över att vara godkänd och H-märkt av Sveriges Hundföretagare.
Läs mer om organisationen här och vad den står för.
Smeller & Nose Work
"Therese har ett fantastiskt engagemang för varje hund och förare . Förklarar situationer på ett bra sätt och som är lätt att ta med sig ut både på träning och tävling. Rekommenderar varmt att gå kurs hos Klicka Hunden


Smeller & Nose Work
"Tess har en förmåga att tajma sin feedback & förklara på ett sätt som jag kan omvandla i min kommunikation med Dobbie. Hon verkligen motiverar å förklarar varför hon vill jag ska göra på ett visst sätt ???? Hon peppar å berömmer å är ärlig "
by Carina
Nose Work, Smeller, Öppenträningar
"En suverän hundtränare som vi kommer att gå fler kurser för framöver. Rekommenderas varmast!"

by Gull-MajTävlingslydnad
"Therese, du är mycket lyhörd både för hunden och ägaren. När jag går kurs hos dig växer jag som hundägare och får självförtroende, något som smittar av sig på min relation till Eja. Du är så positiv och entusiasmerande utan att för den skull utelämna förslag som gör att jag lyckas bättre."
by Maggan 
Valpkursen / Lillnosen
"En mycket uppmärksam och kunnig ledare som alltid finns tillgänglig hur stor eller liten ens fråga än är. Efter valpkurs med inriktning NoseWork har vi blivit nyfikna och kommer fortsätta med kurser hos Therese."
by Jenny_______________________________________________________________

SAKNAR DU NÅGON KURS ELLER ÄR DET FULLBOKAT?

Skicka gärna ett intressemail till klickahunden@gmail.com så hör jag av mig så fort jag lagt upp nya kurser.

SWISH – betalning
Betala gärna hela din kursavgift via swish, blir kursen inställd av Klicka Hunden får du hela avgiften tillbaka.


123 560 59 85

Vid anmälan
Priset är inkl. anmälningsavgift, administrationsavgift & hallhyra (250 kr) vilka ej betalas tillbaka vid avbokning av kursen.

Kom ihåg att skriva ditt ordernummer alt. fakturanummer vid betalning.