Hunddagis i Karlskrona

Flockdagis

Dagiset kommer att vara ett s.k flockdagis.
 Flockdagis innebär att flera hundar sitter tillsammans i samma rum. Hos Klicka Hunden kommer det vara mellan 3-5 stycken hundar tillsammans i ett rum.

Eftersom flockdagis ställer högre krav på gruppsammansättningen kommer hundar accepteras ut efter lynne och temperament istället för anmälningsordning, det finns alltså inget kösystem till det här dagiset men du är alltid välkommen att lämna en intresseanmälan.

Filosofin

För mig är det viktigt att vi arbetar på ett varsamt och tillitsfullt arbetssätt med hundarna. Hundar är flockdjur och skall aldrig utsättas för att lämnas helt ensamma, då det kan bygga onödig stress.

Detta innebär att du som har hund på dagiset måste respektera dagisets öppettider och stängningstider. Eftersom det är viktigt att hålla ner hundgruppen i antal, kommer jag lägga stor vikt vid personalen och dess kompetens.
"Vi kan varmt rekommendera Therese som hundrastare. 
Vi var väldigt nöjda. Hon var engagerad och gav oss även råd och tips som var väldigt värdefulla för oss då det var vår första hund."
 / Tomas & Gudrun Engdahl

Hållbart Hunddagis

Dagiset har som mål att hålla ner plastkonsumtionen och se efter hållbara alternativ.
Därav använder vi bajspåsar som är tillverkade av återvinningsmaterial och är nedbrytbara.
På dagiset undviker vi så mycket plast vi kan i dagisverksamheten och som möbler. Målet är att verka för en bättre miljö utan att påverka kvalitén på dagiset.
REKO Hunddagis

Dagiset är ett REKO Hunddagis. REKO står för Respekt, Empati, Kunskap & Omsorg.
Det innebär att alla hundar behandlas med värdighet. Vi respekterar och accepterar att hundar är individer med egna tankar och erfarenheter, därav även egna och framför allt olika känslor kopplade till vardagliga situationer och händelser.
All hantering sker med mjuka, vänliga händer.
All träning sker belöningsbaserat.
Alla promenader strävas efter att vara harmoniska och lustfyllda.Intresseanmälan till Hunddagiset i Karlskrona, klicka här.

Öppnar den 2 Maj 2019. Lokalen kommer att vara belägen i Torskors.
Adress: Nickelvägen 1, 371 50 KARLSKRONAVi kommer ständigt arbeta för att motverka stress!  

Vid frågor kontakta Thess: klickahunden@gmail.com