REKO Hundfrisör i Karlskrona

Boka tid genom att klicka vidare här


Jag heter Therese Welander och är under utbildning till Hundfrisör hos Lerkulans Hundcenter 2020.
Jag har sedan tidigare utbildningar inom bl.a.:
- Hundmassör
- Laserterapeut
- Hunddagisföreståndare
- Hundpsykolog
- Första Hjälpen Hund


Jag har själv 2 tollare som jag tränar och tävlar (i mindre skala) med. Hade så klart önskat att jag kunde tävla oftare men tiden finns inte där just nu.

Visionen 
Målet med mitt hundtrim är att det skall vara ett trevligt ställe för hunden att åka till. Inga hårda tag, bara snälla händer.
Kanske kommer inte att älska det men det skall vara ett okej ställe att åka till.

Här kommer hunden få varva sin behandling/klippning/trimning med att vila en stund eller äta på en pinne.
Vi tar flera pauser, låter hunden återhämta sig från att stå på bordet, få möjlighet att dricka lite. Då jag endast har en hund på förmiddagen och en på eftermiddagen kommer inte heller hundarna tvingas vara klara och bli hämtade snabbt, utan de får ta den tid det tar, bara hunden tycker det är okej. De krockar heller aldrig med andra hundar som skall in och trimmas.
Öppet måndag - torsdag.
Jag tar endast emot:
- en hund på förmiddagarna kl. 09.00 (hämtas enligt överrenskommelse, dock senast kl. 11.45)

- en hund på eftermiddagen kl. 13.15 (hämtas efter överrenskommelse, dock senast 17.00)

Betalning görs innan via swish till: 123 560 59 85 (Klicka Hunden)
- Uteblivet besök debiteras
- Avbokning senast 24 timmar innan besöket för återbetalning.

Jag söker ekipage att träna på under hela 2020 och som tack för att du hjälper mig får du, 
under hela 2020, rabatter på alla tjänsterna inom Hundfrisör.
Vill du veta mera gå med i facebook-gruppen : https://www.facebook.com/groups/klickahundenshundtrim/

Rabatter:
Fr.o.m 7/1 - t.o.m. 21/2
- rabatt på Bad & Fön.
Hunden
Hundarna filmar jag, fotar och använder som redovisning i min utbildning. Det kan vara så att jag lägger upp dem på min hemsida, sociala medier, i min redovisning eller på annat sätt marknadsför mig med dem.

Tiden att tvätta, klippa och putsa på din hund tar mycket längre tid än hos en vanlig frisör, dels för att jag är ny och inte har någon rutin än och dels för att jag använder mig av frivillig hantering där hunden själv kan få säga att den är trött, törstig eller behöver en paus vid t.ex. en jobbig tovutredning.


Vi utför i en liten skala vardagsklippning, trimning, kloklippning och bad på hundar. Hundtrimmet är under samma tak som hunddagiset och kurslokalen men i en egen del av lokalen. Du som ägare får antingen vänta utanför trimmet i våra soffor, vara inne med hunden under tiden den trimmas eller hämta hunden på bestämd tid.

Vi arbetar efter Sveriges Hundföretagares föreskrifter och använder oss av frivillig hantering (fear free), positiv förstärkning där hunden skall få en trevlig och bra upplevelse utan tvång. Boka tid genom att klicka vidare här


Prislista Hundbad & Hundtrim

Bokningsavgiften för "Träna på Hantering", "Bad & Fön" och "Trimning/Klippning" är på 300 kr där 30 minuter ingår i priset.
Bokningsavgiften(Administrationsavgift) skall alltid betalas i förskott. Resterade belopp betalas vid hämtning av hunden.

Avbokning kan ske upp till 12 timmar före bokad tid. Bokningsavgiften återfås ej vid senare avbokning.Du bokar träning på trimmet enligt fear free modellen.


Vi har endast en hund åt gången på trimmet och vi har max 2 hundar per dag, vilket innebär att hunden får i lugn och ro koppla av, ta pauser och varva ner mellan behandlingarna och/eller under trimningen/klippningen. Kanske t.o.m. koppla av med ett tuggben mitt i behandlingen.