Bli proffs på att hantera din hund!

“Therese, du är mycket lyhörd både för hunden och ägaren. När jag går kurs hos dig växer jag som hundägare och får självförtroende, något som smittar av sig på min relation till Eja. Du är så positiv och entusiasmerande utan att för den skull utelämna förslag som gör att jag lyckas bättre.”

“Therese har ett fantastiskt engagemang för varje hund och förare . Förklarar situationer på ett bra sätt och som är lätt att ta med sig ut både på träning och tävling. Rekommenderar varmt att gå kurs hos Klicka Hunden”

“Thess har hjälpt mig mer än någon annan tränare att förstå både min hund och mig själv som förare!! Alltid positiv och motiverande, även när matte är urkorkad!! Varmaste rekommendationer!”

“En mycket uppmärksam och kunnig ledare som alltid finns tillgänglig hur stor eller liten ens fråga än är. Efter valpkurs med inriktning NoseWork har vi blivit nyfikna och kommer fortsätta med kurser hos Therese.”

Det ska vara givande att gå på hundkurser! Jag utbildar dig som hundförare att förstå, förmedla och intergrera med din hund. Jag tror på att om du blir nöjd och få ökad kunskap, kommer du få en mer harmonisk tillvaro med din hund och livet blir lite enklare. Hos mig får du hela din verktygslåda fylld med övningar, tillvägagångssätt och olika tekniker att ha med dig i framtiden.

Det ska vara roligt att ha hund!
Att gå kurs och inspireras är en underbar känsla. Känslan av att man är på rätt spår och att man samtidigt njuter tillsammans gör inlärningen så mycket trevligare och snabbare! Jag tror inte direkt på en specifik metod men använder mig alltid av belöningsbaserad träning. Det innebär att jag förstärker de beteenden jag önskar istället för att bestraffa de beteenden jag inte vill ha. Genom att hela tiden vara noga med att se vad jag VILL istället för vad jag inte vill, får jag en effektiv träning med ett gott resultat. Om hunden gör oönskade beteenden  tar jag reda på orsaken och arbetar bort dem med en åter igen belöningsbaserad träning.

Små grupper
Jag tror inte på att ha för många hundar på en och samma kurs. Jag vill lära känna dig och din hund, se er och kunna hjälpa er. Jag har aldrig fler än 6 hundar på en kurs, oftast 4 hundar per kurs, allt för att du ska bli sedd och få den utbildning du betalar för. Hunden är en del av familjen och självklart får alla familjemedlemmar följa med på kursen! Det spelar ingen roll om du går en specifik kurs, har du fått en liten knut på ett annat bekymmer hjälper jag så klart till. Det kan handla om något fysiskt, psykiskt eller ett annat problem du har med din hund. Går du kurs för Klicka Hunden får du alltid den hjälp du behöver och vill du hellre få rekommendationer till andra instruktörer kan jag även hjälpa dig med det. Klicka Hunden tar emot alla hundar, oavsett ras, ålder och kön!

Instruktören
Det är jag själv som leder alla kurser. Jag har arbetat som utbildad instruktör sedan 2008. Jag älskar själv tävlingslydnad och anser mig nog mest utbildad inom den sporten men har även ett extra stort hjärta för Nose Worken. Min specialism inom hund är ändå hundbeteenden. Att analysera, förstå och förmedla är det som gör det här yrket spännande. Läs mer om mina utbildningar och fortbildningar här.

Facebook
Hjälp hela tiden, under, efter och mellan kurserna som du går kurs får du alltid hjälp om du behöver fråga något eller vill få träningsinspiration. Allt det här hittar du i kursdeltagargruppen som är i facebook. Där får du gärna gå med efter du har gått en kurs eller privatlektion hos Klicka Hunden. På facebook sidan står allt nyheter från Klicka hunden

 

.

KURSANMÄLAN
Du anmäler dig genom att använda anmälningsformuläret
som finns på varje kurs sida.


Anmälan är bindande.
Intresseanmälan är ej bindande.
Kurserna startar vid minst 2 st. deltagare/kurs

1. Du anmäler dig till kurs
2. Jag bekräftar din plats
3. Du betalar kursen direkt via swish eller så beställer du en faktura (tillkommer 29 kr)

123 560 59 85

 

Hundkurser i Nose WorkPROVA PÅ

LÄS MER HÄR
DOFTINLÄRNING EUKALYPTUS

LÄS MER HÄR


DOFTINLÄRNING LAGERBLAD/LAVENDEL

LÄS MER HÄR


BEHÅLLARE & INOMHUSSÖK 

LÄS MER HÄR


UTOMHUS & FORDONSSÖK

LÄS MER HÄR


VÅGA TÄVLA 

LÄS MER HÄRTÄVLA MERA

LÄS MER HÄR
Hundkurser i Valp- &  Vardagslydnad

De här kurserna är för dig som kanske inte vill träna på en specifik sport, utan vill pröva lite av varje. Valpkursen och Grundkursen prövar alla sporter lätt på ytan medan de övriga kurserna har specifika ämnen. Extra populärt är fikakursen just nu.
Vill du ställa dig i kö på någon kurs går det alldeles utmärkt!

Här kan du läsa om vad som är aktuellt just nu.
LILLNOSEN

LÄS MER HÄR

VARDAGSNOSEN

LÄS MER HÄR!


LÖRDAG HELA VECKAN – FIKAKURS

LÄS MER HÄR!

BÄST VAR DAG  

MER INFORMATION KOMMER!

KLICKERKURS

MER INFORMATION KOMMER!


BLYGERKURS

MER INFORMATION KOMMER!

 

Bruks- & Tävlingslydnadskurser

Bruks och Tävlingslydnad är två sporter som kräver omfattande träning innan det är dags att tävla. Båda sporterna ligger under Svenska Brukshundklubben och är delar under den organisationen. Jag själv älskar lydnaden i både bruks- och tävlingslydnad, speciellt när man får pilla och peta i detaljer.

Vill du tävla i Bruks eller Tävlingslydnad bör du vara väl medveten om vad du får och inte får göra, samt hur du ska förhålla dig till vissa moment. Du skall även vara medlem i en SKK ansluten klubb t.ex. den lokala brukshundklubben!

Här nedan kan du läsa om vilka kurser jag erbjuder i bruks, brukslydnad och tävlingslydnad.

 

DOG STAR – Tävlingslydnad

LÄS MER HÄR!


FOTGÅENDEKURS 

MER INFORMATION KOMMER!

APPORTERINGSKURS

MER INFORMATION KOMMER!