Doftinlärning

Den här kursen vänder sig till dig som aldrig gått på Nose Work tidigare eller om du gått en Prova på kurs och vill lära din hund att identifiera hydrolatet Eukalyptus.  Det kan även vara så att du själv är en van utövare av sporten men har en ny träningskompis som du vill köra igång i sporten.

Hos Klicka Hunden arbetar du med positiv förstärkning där hunden snabbt erbjuds att  koppla ihop doft med belöning, s.k. pairing via Rons Metod.

Vi går igenom olika träningstekniker och problemlösningar. Vi pratar om hur hundens nos fungerar och hur vi ska ta tillvara på hundens fulla kapacitet i arbetet. Vi använder vi med bl.a. skokartonger som hjälpmedel och du får en flaska eukalyptushydrolat med dig hem vid första tillfället. På den här kursen arbetar hundarna en och en.

Förkunskaper: Inga förkunskaper. Alla hundar, oavsett ålder, kön eller ras är välkomna. Kursen är från grunden och riktar sig till nybörjarhundar eller nybörjarekipage.

Kursen innehåller: inlärning av doft, Läsa hundens signaler, Behållarsök & Individuella träningsråd. I kursen ingår hydrolatet Eukalyptus, 10 ml.

Kursen är på tre träffar, totalt 6 timmar. Kursen hålls inomhus i uppvärmd lokal.

Max 5 hundar/kurs

VÄLJ KURSSTART NEDAN


KURSINFORMATION

Kursnamn: NWDI12
Start: Må 25/3 kl.19
Tid: 19.00-21.00
Datum: 25/3 + 1/4 + 8/4
Pris: 750 kr
Kursnamn: NWDI13
Start: Må 15/4 kl.18.30
Tid: 18.30-20.30
Datum: 15/4 + 29/4 + 6/5
Pris: 750 kr
Kursnamn: NWDI14
Start: under planering
Tid: 
Datum: 
Pris: 750 kr


FULLBOKAT?
Skicka gärna ett intressemail till klickahunden@gmail.com så hör jag av mig så fort jag lagt upp nya kurser.SWISH – betalning
Betala gärna din kursavgift via swish, 


123 560 59 85


Priset är inkl. administrationsavgift & hallhyra

Kom ihåg att skriva ditt ordernummer alt. fakturanummer.