Hunddagispersonal - Hundskötare sökes omgående

Kommun: Karlskrona (Torskors)

Omfattning:  Vikarie / vid behov med start omgående

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Timanställning med en chans till förlängning

Kvalifikationer: Hundvana

Meriterande: Utbildad Hundskötare eller liknande

Arbetstider: Varierande, mellan 06:30- 17.30 enligt schema


Om arbetet:

Klicka Hundens Hunddagis är ett REKO Flockdagis som nu vill utöka sin personalstyrka och vi söker därför efter dig som älskar och värnar om hundars bästa. Du skall ha samma förhållningssätt och grundsyn som Klicka Hunden står för dvs. R+ på individnivå. Vi är ett litet företag så stor vikt kommer att läggas vid personlighet och kemi med övriga anställda.  Dagiset har både stora och små hundar, tikar och hanar i blandade åldrar. Från 13 veckor och uppåt.


Du bör slänga dig med termer som Frivillig hantering, Belöningsbaserat träningssätt, Fear free, snälla händer, REKO , mjuka metoder. Du är en person som gärna ger allt under arbetstid och engagerar dig i dina arbetsuppgifter. En person som söker till oss bör vara rökfri, miljömedveten, stresstålig och klara högre ljudnivå.

Läs mer om vårt dagis på här: (https://klickahunden.se/hunddagis-i-karlskrona)


Arbetsuppgifter:

Du kommer främst att vara hundskötare på hunddagiset där städning, rastning och ta hand om hundar ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer även att hjälpa till vid utfodring och vid öppning/stängning. 

Vi söker någon med hundvana och passion för hundar men även social kompetens då arbetet innebär kontakt med hundägare. Du ska även klara av att jobba självständigt med hundarna på promenader och inne på dagiset genom belöningsbaserade metoder. 

Det är ett stort plus om du sedan tidigare har jobbat på hunddagis eller genom utbildning praktiserat på hunddagis men det är inget krav


Låter det här intressant?

Maila [email protected] med personligt brev, CV, en nytagen bild på dig själv och beskriv hur du skulle göra med en hund som drar i kopplet, för att få den att gå vid sidan om dig istället.