UTBILDNING

Att arbeta med hundar, det som jag brinner mest för, är ett arbete som är helt underbart. Jag får så mycket kärlek varje dag, jag får så mycket skratt och glädje. Jag har ett stressfritt arbete där jag omges av vänliga, snälla individer. Att arbeta med hundar kräver så klart en planering, god och stabil grund att luta sig tillbaka på men är den bästa förändringen jag någonsin gjort.

Våra utbildningar uppfyller olika branschorganisationers kriterier och är godkända av Länsstyrelsen.

Alla utbildningar utgår från en gedigen, modern, belöningsbaserad träningsfilosofi där hela hunden är i fokus. När du ändrar känslan följer beteendet automatiskt därefter.

På alla yrkesutbildningar tillkommer Litteratur, försäkringar, kost, logi, resor och moms. dvs. de ingår inte i priset för utbildningen.

Våra lärare Inger & Thess är specialister med en stor erfarenhet att undervisa både ungdomar och vuxna och i att träna hund. 

Klicka Hundens längre grundutbildning är godkänd för att söka medlemskap hos Sveriges Hundföretagare.

https://hitta.sverigeshundforetagare.se/hundforetag/99Ångerrätt
Din anmälan är bindande, men du har enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss inom 14 dagar efter att anmälan har bekräftats. Avbokningen ska innehålla ditt namn, personnummer och vilken kurs/utbildning du är anmäld till

Betalningskyldighet
Om du avbryter en utbildning på grund av varaktigt studiehinder, till exempel sjukdom styrkt med läkarintyg eller annan jämförbar oförutsedd anledning, betalar du för de gånger du deltagit.

Hundar
är naturligtvis varmt välkomna om den/de inte stör undervisningen.
Du behöver inte ha hund för att gå utbildningen, utan det finns möjlighet att låna hund under praktikpassen.

Tänk på att ha din hund ska vara försäkrad och vaccinerad när ni kommer på utbildning, och att strikt hundägaransvar gäller.

Försäkring
Skolan har ingen försäkring för elever utan du behöver ha en hemförsäkring eller din företagarförsäkring.

Har du frågor och funderingar kring våra yrkesutbildningar är du välkommen att ringa Thess på 070 556 30 22 eller maila klickahunden@gmail.com