Harmonisk Hundhantering för hundägare, Steg 1+2 (Online)

Harmonisk hantering för hundägareÖppnar för anmälan ett fåtal omgångar om året MEN du kan redan nu sätta upp dig på väntelistan vid sidan om, om

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 

Recensioner

Harmonisk hantering för hundägare

Öppnar för anmälan ett fåtal omgångar om året MEN du kan redan nu sätta upp dig på väntelistan vid sidan om, om anmälan inte är öppen!

Önskar du att din hund njöt av att bli hanterad? Bad om mera borstning eller bad dig om att få klorna klippta en gång till?

Harmonisk hantering är perfekt för dig som vill hitta övningar, bygga förtroende och få råd som passar dig och din hund i hemmet, hos hundfrisören eller hos veterinären. 

Harmonisk hantering är en onlineutbildning där vi går igenom från grunden hur du ska tänka, planera, strukturera och genom praktiska råd också hur du ska närma dig "er akilleshäl". Tillsammans hjälper vi dig att klara av att nå dina drömmar.

Klicka Hundens onlinekurser och fysiska kurser utgår från Holistisk Hundhållning med ett belöningsbaserat hundtänk där hundens känsla är i fokus. Utbildningen gå i linje med den etiska guiden LIMA och bygger på Frivillig hantering där Thess är speciellt utbildad inom hundspråk, hundbeteende och beteendeutredningar. Thess är Fear Free Certifierad och håller kurser för branschkollegor och privatpersoner runt om i landet.

Recensioner

Recensera produkt