Vi söker en Hundskötare!


Uppdaterad: 2023-11-15

Kommun: Karlskrona (Vedeby) 

Omfattning:  2 dagar per vecka (Måndagar & Onsdagar) med möjlighet till utökning av tid i augusti 2024.

Start:  omgående

Varaktighet: tillsvidare

Anställningsform:  Timanställning med schema

Provanställning under 6 månader. Timanställning.

Kvalifikationer: Stor Hundvana och intresse för hundträning, Van att röra sig mycket (ca 25 00 steg per dag)

Meriterande, ej krav: Utbildad Hundskötare, Tävlat/utbildat med egen hund eller liknande

Arbetstider: varierande, men mellan 8- 17.30, enligt schema.

Om arbetet:

Klicka Hundens Hunddagis är ett REKO Flockdagis som nu vill utöka sin personalstyrka  och vi söker därför efter dig som älskar och värnar om hundars bästa. 

Vi är ett litet företag så stor vikt kommer att läggas vid personlighet och kemi med övriga anställda. Läs om oss här. Vi som arbetar i dagiset är mellan 20-40 år. Du skall ha samma förhållningssätt och grundsyn till hundar som Klicka Hunden Grundsyn dvs. R+ på individnivå. Du bör slänga dig med termer som Belöningar, positiv förstärkning, belöningsbaserat träningssätt, snälla händer, REKO , mjuka metoder.

Du är en person som gärna ger allt under arbetstid och engagerar dig i dina arbetsuppgifter. En person som söker till oss bör vara nikotinfri, miljömedveten, företagsam, mycket stresstålig, ha ett inre driv, klara högre ljudnivåer, kan ha många uppgifter på gång samtidigt och klarar av ett fysiskt tungt arbete.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara hundskötare på hunddagiset där städning, rastning, skötsel, kloklippning, tandborstning, sysselsättning och omvårdnad om hundar ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer även att hjälpa till vid utfodring och vid stängning av dagis, där du skall kommunicera med hundägarna.

Vi söker någon med hundvana och passion för hundar men även med social kompetens då arbetet innebär kontakt med hundägare och kunder. Du ska även klara av att jobba självständigt med hundarna på promenader och inne på dagiset genom belöningsbaserade metoder.

Det är ett stort plus om du sedan tidigare har jobbat på hunddagis eller genom utbildning praktiserat på hunddagis.

Arbete som hundskötare är fysiskt påfrestande då du bl.a. går promenader med flera hundar åt gången, flera gånger per dag, totalt ca 3 timmar per dag. Oavsett väder.

Är du rätt person men kanske inte har rätt utbildning, ingen fara!! Vi utbildar dig mer än gärna!

Låter det här intressant?

Maila [email protected] med

1. personligt brev

2. CV

3. Nytagen bild på dig själv

Lön:

Ingångslönen ligger på ca 130 kr / timme. 

Rubrik: "Ansökan Hundskötare Nov 2023"

Sista ansökningsdag är Torsdag 30/11 2023, vi bjuder in till intervjuar löpande och anställningen kan erbjudas innan tiden går ut ifall rätt person dyker upp.

#hundskötare #Karlskrona #jobbaikarlskrona #jobbamedhund